Volwaardig appartement

Volwaardige appartement Het Andere Wonen
Iedere bewoner binnen de kleinschalige vestigingen van Het Andere Wonen huurt een volwaardig appartement. Deze verschillen per vestiging. Onze bewoners hebben een eigen voordeur en postadres, hiermee behouden zij hun privacy. Bij Het Andere Wonen is het ook mogelijk om samen met uw partner in een van onze volwaardige appartementen te wonen. Ook wanneer deze geen indicatie heeft.

bewoner in volwaardig appartement

Wat is volwaardig
Tot een volwaardig appartement behoort bij Het Andere Wonen

  • een eigen entree, voordeur

  • een woonkamer

  • een eigen keuken

  • minimaal een slaapkamer

  • een eigen badkamer

  • rolstoelvriendelijk

  • levensloopbestendig

“U bewoont bij Het Andere Wonen alleen of samen met uw partner een eigen appartement”

Regie bij de bewoner
Ieder appartement heeft een eigen voordeur. De bewoner bepaalt dus zelf wanneer er bezoek binnen mag. Huisdieren kunnen ook gewoon in uw appartement wonen. En uiteraard mag de bewoner ook zelf de inrichting bepalen, want zo kunnen dierbare herinneringen mee verhuizen naar Het Andere Wonen. Ook een van de belangrijke onderdelen van het welzijn.

Wonen samen met uw partner
Bij Het Andere Wonen is het wel mogelijk om samen met uw partner naar onze vestigingen te verhuizen. Dat is het voordeel als u in uw volwaardig appartement woont. Soms is er een slaapkamer en soms zijn er twee, dit is wisselend per vestiging. Zo kan het soms ook zijn dat u wel samen woont, maar toch in een aparte slaapkamer slaapt. Als de zorg in de nacht nog met verplegen kan dit prettig zijn of als uw partner met geheugenproblematiek dwaalt, kan dit u toch rust bieden in de nacht. Door de inzet van domotica kan de zorg volgen wat er gebeurd en deze zorg bij u wegnemen.

Meer weten over Het Andere Wonen?
Voor meer informatie kunt u ook onze
brochure downloaden.