Het Andere Wonen Zilverpoort
Sibylla en Eric de Haas
Zwartbroekweg  420 B
5237 KW  ‘s-Hertogenbosch
Telefoon: 06 – 51 23 04 08
Mail: zilverpoort@hetanderewonen.nl
Website: www.hetanderewonenzilverpoort.nl

Algemeen

Het Andere Wonen Zilverpoort bestaat uit 16 appartementen geclusterd wonen. Dit appartementencomplex vindt u aan de Zwartbroekweg in ‘s-Hertogenbosch. Onze zorgondernemers Eric en Sibylle de Haas ontvangen sinds april 2021 bewoners met een vorm van dementie op deze locatie.

Appartementen

Deze vestiging heeft twee soorten appartementen in de sociale huurklasse beschikbaar. Twaalf appartementen met balkon en twee slaapkamers op de eerste of tweede verdieping. De andere variant zijn vier appartementen op de begane grond met terras en klein tuintje, 1 slaapkamer en een berging.
Deze appartementen zijn beschikbaar voor mensen met geheugenproblemen. Zij kunnen hier met of zonder partner wonen. Iedere bewoner heeft bij Het Andere Wonen dus een volwaardig appartement.

Aanbod

Naast persoonlijke zorg bieden deze ondernemers diverse diensten, activiteiten en services aan die men naar eigen behoefte en onder eigen regie af kan nemen. Dit kan zijn in de eigen woning of in de gemeenschappelijke ruimte. Per vestiging kan dit aanbod verschillen, omdat het ondernemerspaar deze afstemt op de vraag van de bewoners.

Wilt u wonen in deze woonvorm?
Kijk dan op de website van Het Andere Wonen Zilverpoort voor de mogelijkheden. De zorgondernemers kijken graag met u naar de mogelijkheden van geclusterd wonen in de wijk.

Meer weten over Het Andere Wonen Zilverpoort?