Het Andere Wonen Waalre

Dolf en Heidi Kusters
Molenstraat 8
5581 JV Waalre
Telefoon: 06 – 25 42 46 71
E-mail: waalre@hetanderewonen.nl
Website: www.hetanderewonenwaalre.nl

Algemeen

Het Andere Wonen Waalre heeft 20 appartementen geclusterd wonen. Het is gebouwd op het voormalige Walra fabrieksterrein in Waalre. Heidi en Dolf Kusters zijn het ondernemersduo dat in oktober 2020 de deuren opende. Zij verwezenlijken hun droom met dit woonzorgcomplex. In 20 volwaardige appartementen zorgen zij voor de kwetsbare ouderen, specifiek mensen met dementie. Deze kwetsbare ouderen kunnen hier alleen wonen of samen met hun partner wonen.

Appartementen

In dit complex zijn er vier soorten appartementen. Deze verschillen van oppervlakte, aantal slaapkamers, balkon/tuin en huurprijs. We hebben sociale huurappartementen, appartementen (lage) middenhuur met tuin, appartementen (lage) middenhuur zonder tuin en twee penthouses. Iedereen die hier woont heeft een volwaardig appartement. In totaal zijn het er twintig. Er zijn twee gemeenschappelijke ruimtes waar activiteiten georganiseerd worden en bijvoorbeeld maaltijden gezamenlijk gegeten worden. Heidi en Dolf wonen ook in het gebouw. Er is dus altijd 24/7 zorg in huis als dit nodig is.

Diensten

Als bewoner woont u zelfstandig in uw appartement en kiest welke persoonlijke zorg en extra ondersteuning of diensten u van het team nodig heeft. Dit doet u onder eigen regie.

Ambitie

Onze ambitie is om een leefomgeving voor de bewoners de creëren, waarbij we samen gaan zorgen voor levensvreugde en uitdaging. “Zo willen we de kwaliteit van welzijn van onze bewoners verbeteren”, vertelt Dolf trots. Om dit voor de bewoners te realiseren hebben we een team van zorgprofessionals, vrijwilligers en natuurlijk uw eigen sociale netwerk. Samen delen we namelijk dezelfde passie en hebben we hetzelfde doel: onze bewoners een beter welzijn bieden, samen het beste uit de dag halen!

Wilt u meer weten over deze vestiging?
Kijk op de www.hetanderewonenwaalre.nl.

Meer weten over Het Andere Wonen Waalre?