Het Andere Wonen Vinkel
Yvonne Tijbosch en Chris Laurijsen
Brugstraat 43
5382 JB Vinkel
Telefoon: Yvonne: 06 403 073 25 / Chris: 06 173 815 95
E-mail: vinkel@hetanderewonen.nl
Website: www.hetanderewonenvinkel.nl

Algemeen

Het Andere Wonen Vinkel bestaat uit 18 appartementen geclusterd wonen. Dit appartementencomplex vindt u aan de Brugstraat in Vinkel in het pand De Dorsvlegel. Onze zorgondernemers Chris Laurijsen en Yvonne Tijbosch ontvangen sinds april 2021 bewoners met een vorm van dementie op deze locatie.

Appartementen

Er zijn vijf verschillende soorten appartementen beschikbaar. De bewoners met geheugenproblemen kunnen met of zonder partner hier in een volwaardig appartement wonen. Deze appartementen zijn voorzien van domotica (techniek in de zorg) zodat onze bewoners veilig kunnen wonen. Voor onze bewoners is er ook een gemeenschappelijke tuin met een prachtig uitzicht op de uitgestrekte weilanden.

Diensten

Naast zorg biedt Het Andere Wonen Vinkel diverse diensten, activiteiten en services aan die men naar eigen behoefte en onder eigen regie af kan nemen. Dit kan zijn in de eigen woning of in de gemeenschappelijke ruimte.

Wilt u wonen in deze woonvorm?
Kijk dan op de website van Het Andere Wonen Vinkel voor de mogelijkheden. De zorgondernemers kijken graag met u naar de mogelijkheden van geclusterd wonen in de wijk.

Meer weten over Het Andere Wonen Vinkel?