Het Andere Wonen Van Bommelhof
Monique en Gäbin Langeslag
St. Ermelindishof 38
5066 DX Moergestel
Telefoon: 013 – 2020 038
E-mail: vanbommelhof@hetanderewonen.nl
Website: www.hetanderewonenbommelhof.nl

Algemeen

Het Andere Wonen Van Bommelhof bestaat uit 17 appartementen geclusterd wonen aan St. Ermelindishof, in Moergestel. De 17 volwaardige appartementen samen vormen het geclusterd wonen, waarbij er ook nog gezamenlijke ruimten zijn en het appartement waar de ondernemers wonen. Onze zorgondernemers Rob Sanders en Ini Govers openden eind 2021 de deuren voor bewoners met een vorm van dementie op deze locatie.

Appartementen

De bewoners met geheugenproblemen kunnen met of zonder partner hier in een volwaardig appartement wonen. Deze is voorzien van domotica (techniek in de zorg) zodat onze bewoners veilig kunnen blijven wonen.

Diensten

Naast zorg biedt Het Andere Wonen Van Bommelhof diverse diensten, activiteiten en services aan die men naar eigen behoefte en onder eigen regie af kan nemen. Dit kan zijn in de eigen woning of in de gemeenschappelijke ruimte.

Wilt u wonen in deze woonvorm?
Kijk dan op de website van Het Andere Wonen Van Bommelhof voor de mogelijkheden. De zorgondernemers kijken graag met u naar de mogelijkheden van geclusterd wonen in de wijk.

Meer weten over Het Andere Wonen van Bommelhof?