Het Andere Wonen Unitashof
Bob de Beer
Meijelseweg 10a
Heusden
Telefoon 06 – 21 29 22 33
E-mail unitashof@hetanderewonen.nl
Website www.hetanderewonenunitashof.nl

Algemeen

Het Andere Wonen Unitashof  bestaat uit 20 appartementen geclusterd wonen.
Deze locatie is samen met Holikiday ontwikkeld.

Medio 2018 startte in Heusden een initiatiefgroep met daarin vertegenwoordigers van Stichting Dorpsoverleg Heusden, Seniorenvereniging Heusden, het Dorpssteunpunt Heusden en de Locatieraad H. Antonius van de parochie H. Franciscus. Het doel van deze groep was een initiatief voor wonen voor (kwetsbare) ouderen op de voormalige locatie Unitas in Heusden. Met de start van de bouw door bouwbedrijf Hartmans in november 2020 krijgt dit burgerinitiatief daadwerkelijk vorm. April 2021 opent Het Andere Wonen Unitashof de deuren voor haar bewoners.

Appartementen

De vestiging wordt door zorgondernemer Bob de Beer gerund. Hij woont samen met de bewoners in deze woonzorglocatie, zodat we 24/7 zorg kunnen waarborgen. De bewoners huren de volwaardige appartementen met zorg van Het Andere Wonen Unitashof in Heusden. Alle 20 appartementen zijn voorzien van domotica (techniek in de zorg). Hierdoor bieden we bewoners met geheugenproblemen ook een veilige woonsituatie.

Diensten

Naast zorg op maat bieden de zorgondernemers van Het Andere Wonen Unitashof in Heusden diverse diensten, activiteiten en services aan die men naar eigen behoefte en onder eigen regie af kan nemen. De basis is dat zij zelfstandig of met hun partner kunnen blijven wonen in Heusden, ondanks dat zij zorg nodig hebben. Zij blijven zo in hun eigen vertrouwde omgeving en kunnen van hun eigen sociale netwerk gebruik blijven maken. Dit kan zijn in de eigen woning of in de gemeenschappelijke ruimte.

Wilt u wonen in deze woonvorm?
Kijk dan op de website van Het Andere Wonen Unitashof voor de mogelijkheden. De zorgondernemers kijken graag met u naar de mogelijkheden van geclusterd wonen in de wijk.

Meer weten over Het Andere Wonen Unitashof?