Vestiging Het Andere Wonen Tegelen

Het Andere Wonen Tegelen
Shardella en Brent Marten
Kerkhoflaan 181
Tegelen

Telefoon: 06 – 401 50 443
Mail: tegelen@hetanderewonen.nl
Website: www.hetanderewonentegelen.nl

Opening 1 augustus 2023

Algemeen

Het Andere Wonen Tegelen in Tegelen bestaat uit 23 appartementen geclusterd wonen.  Het Andere Wonen Tegelen is de vijfde vestiging in provincie Limburg die Het Andere Wonen ontwikkelt.

Appartementen

We verwachten deze vestiging van Het Andere Wonen in 2023 te openen. De vestiging wordt door zorgondernemers gerund. Zij wonen samen met de bewoners in deze woonzorglocatie, zodat we 24/7 zorg kunnen waarborgen. De bewoners huren de volwaardige appartementen met zorg van Het Andere Wonen Tegelen. Alle 23 appartementen zijn voorzien van domotica (techniek in de zorg). Hierdoor bieden we bewoners met geheugenproblemen ook een veilige woonsituatie.

Diensten

Naast zorg op maat bieden de zorgondernemers van Het Andere Wonen Tegelen diverse diensten, activiteiten en services aan die men naar eigen behoefte en onder eigen regie af kan nemen. De basis is dat zij zelfstandig of met hun partner kunnen blijven wonen in Tegelen, ondanks dat zij zorg nodig hebben. Zij blijven zo in hun eigen vertrouwde omgeving en kunnen van hun eigen sociale netwerk gebruik blijven maken. Dit kan zijn in de eigen woning of in de gemeenschappelijke ruimte.

Wilt u wonen in deze woonvorm?
Kijk dan op de website van Het Andere Wonen voor de mogelijkheden. De zorgondernemers kijken graag met u naar de mogelijkheden van geclusterd wonen in de wijk.

Meer weten over Het Andere Wonen Tegelen?