Tuinzijde HAW Roermond

Het Andere Wonen Roermond
Theo Maessen
Minister Beversstraat 15
6042BL Roermond
Telefoon 0475 – 201 100 rechtstreeks
Telefoon Theo Maessen 06 – 131 742 83

E-mail: roermond@hetanderewonen.nl
Website: www.hetanderewonenroermond.nl

Algemeen

Het Andere Wonen Roermond bestaat uit 20 appartementen geclusterd wonen.  Het Andere Wonen Roermond is de tweede vestiging in provincie Limburg die Het Andere Wonen ontwikkelt.

Appartementen

We verwachten deze vestiging van Het Andere Wonen in juni 2022 te openen. De vestiging wordt door zorgondernemers gerund. Zij wonen samen met de bewoners in deze woonzorglocatie, zodat we 24/7 zorg kunnen waarborgen. De bewoners huren de volwaardige appartementen met zorg van Het Andere Wonen Roermond. Alle 20 appartementen zijn voorzien van domotica (techniek in de zorg). Hierdoor bieden we bewoners met geheugenproblemen ook een veilige woonsituatie.

Diensten

Naast zorg op maat bieden de zorgondernemers van Het Andere Wonen Roermond diverse diensten, activiteiten en services aan die men naar eigen behoefte en onder eigen regie af kan nemen. De basis is dat zij zelfstandig of met hun partner kunnen blijven wonen in Roermond, ondanks dat zij zorg nodig hebben. Zij blijven zo in hun eigen vertrouwde omgeving en kunnen van hun eigen sociale netwerk gebruik blijven maken. Dit kan zijn in de eigen woning of in de gemeenschappelijke ruimte.

Wilt u wonen in deze woonvorm?
Kijk dan op de website van Het Andere Wonen voor de mogelijkheden. De zorgondernemers kijken graag met u naar de mogelijkheden van geclusterd wonen in de wijk.

Meer weten over Het Andere Wonen Roermond?