Het Andere Wonen Milsbeek

Sjors van Gelder en Lieke Deenen
Draaischijf 9,
6596 GG  Milsbeek

Telefoon Sjors 06 – 515 072 32/
Lieke 06 – 118 628 98

Mail: milsbeek@hetanderewonen.nl
Website: www.hetanderewonenmilsbeek.nl

Opening eind 2023

Algemeen

Het Andere Wonen Milsbeek in Milsbeek bestaat uit 18 appartementen geclusterd wonen.  Het Andere Wonen Milsbeek wordt gerealiseerd in het gelijkgenaamde Limburgse dorpje.

Appartementen

We verwachten deze vestiging van Het Andere Wonen in 2023 te openen. De vestiging wordt door zorgondernemers gerund. Zij wonen samen met de bewoners in deze woonzorglocatie, zodat we 24/7 zorg kunnen waarborgen. De bewoners huren de volwaardige appartementen met zorg van Het Andere Wonen Milsbeek. Alle 18 appartementen zijn voorzien van domotica (techniek in de zorg). Hierdoor bieden we bewoners met geheugenproblemen ook een veilige woonsituatie.

Diensten

Naast zorg op maat bieden de zorgondernemers van Het Andere Wonen Milsbeek diverse diensten, activiteiten en services aan die men naar eigen behoefte en onder eigen regie af kan nemen. De basis is dat zij zelfstandig of met hun partner kunnen blijven wonen in Milsbeek, ondanks dat zij zorg nodig hebben. Zij blijven zo in hun eigen vertrouwde omgeving en kunnen van hun eigen sociale netwerk gebruik blijven maken. Dit kan zijn in de eigen woning of in de gemeenschappelijke ruimte.

Wilt u wonen in deze woonvorm?
Kijk dan op de website van Het Andere Wonen voor de mogelijkheden. De zorgondernemers kijken graag met u naar de mogelijkheden van geclusterd wonen in de wijk.

Meer weten over Het Andere Wonen Milsbeek?