Het Andere Wonen Leeuwarden
Martha Rauwerda en Henk Ketting
Noordvliet 37
8921 GD  Leeuwarden
Telefoon: 06 519 826 00
E-mail: leeuwarden@hetanderewonen.nl
Website: www.hetanderewonenleeuwarden.nl

Algemeen

Het Andere Wonen Leeuwarden bestaat uit 20 appartementen geclusterd wonen en 3 aanleunappartementen. Dit appartementencomplex vindt u aan Noordvliet 37 in Leeuwarden. Onze zorgondernemer Martha Rauwerda opende november 2021 haar deuren voor de bewoners met een vorm van dementie op deze locatie.

Appartementen

Noordvliet 37 in Leeuwarden is samen met Estea Captial verbouwd tot volwaardige appartementen die  zorggeschikt en toekomstbestendig zijn. Alle appartementen hebben een andere indeling en formaat. Sommige appartementen hebben 1 slaapkamer en andere 2 slaapkamers, wel hebben ze allemaal een woonkamer, keuken en complete badkamer. Ook is het pand voorzien van domotica (techniek in de zorg) voor bewoners met dementie of een ander soortige zorgvraag. Bewoners huren deze volwaardige appartementen met zorg van Het Andere Wonen Leeuwarden.

Diensten

Het Andere Wonen heeft al meerdere vestigingen in Brabant en breidt uit in provincie Limburg en vanaf nu ook in de provincie Friesland. Noordvliet 37 wordt een kleinschalig woonproject geclusterd wonen in de wijk. Hier biedt Het Andere Wonen de bewoners zorg op maat en andere servicegerichte dienstverlening. De bewoner behoudt zelf de regie en kunnen zelfstandig blijven wonen in hun eigen vertrouwde omgeving. Ook als echtpaar kunt u hier komen wonen.

Naast zorg biedt Het Andere Wonen Leeuwarden diverse diensten, activiteiten en services aan die men naar eigen behoefte en onder eigen regie af kan nemen. Dit kan zijn in de eigen woning of in de gemeenschappelijke ruimte.

Wilt u wonen in deze woonvorm?
Kijk dan op de website van Het Andere Wonen Leeuwarden voor de mogelijkheden. De zorgondernemers kijken graag met u naar de mogelijkheden van geclusterd wonen in de wijk.

Meer weten over Het Andere Wonen Leeuwarden?