Het Andere Wonen Klimmen
Kitty en Theo Heuts
Klimmenderstraat 44-46
Klimmen
Telefoon 085 – 77 37 776
E-mail klimmen@hetanderewonen.nl
Website www.hetanderewonenklimmen.nl

Algemeen

Het Andere Wonen Klimmen bestaat uit 16-20 volwaardige appartementen geclusterd wonen. Dit appartementencomplex vindt u in het mooie dorp Klimmen in de provincie Limburg. Wij verwachten deze nieuwe locatie in het eerste kwartaal 2022 voor bewoners te openen. Wij ontwikkelen deze mooie locatie met uitzicht over het uitgestrekte dal in samenwerking met Holikiday.

Appartementen

De volwaardige appartementen zijn geschikt voor 24/7 zorg en toekomstbestendig. Voorzien van domotica (techniek in de zorg) wordt het woonzorgcomplex klaar gemaakt voor de bewoners met dementie of een ander soort zorgvraag. Bewoners huren deze volwaardige appartementen met zorg van Het Andere Wonen Klimmen. De appartementen zijn voor iedereen betaalbaar, dat is het uitgangspunt van Het Andere Wonen.

Hoe werken we

Het Andere Wonen Klimmen is een franchiseconcept waarbij het ondernemerspaar ook in het appartementencomplex woont, zodat de 24/7 zorg gewaarborgd is. Naast zorg bieden zij diverse diensten, activiteiten en services aan. Deze zijn afgestemd op de behoeften van de bewoners. De bewoners kunnen van deze diensten en services gebruik maken als dat is gewenst, zodat we eigen regie bij de bewoner laten. De diensten, activiteiten en services kunnen in de eigen woning of in de gemeenschappelijke ruimte plaatsvinden.

Wilt u wonen in deze woonvorm?
Kijk dan op de website van Het Andere Wonen Klimmen voor de mogelijkheden. De zorgondernemers kijken graag met u naar de mogelijkheden van geclusterd wonen in de wijk in Klimmen.

Ook ondernemer worden in Limburg?
Heb jij een HBO-V diploma en ben je toe aan je volgende stap in je carrière in de zorg of wil jij het heel anders gaan doen in de zorg? Kijk dan naar de mogelijkheden bij Het Andere Wonen.

Meer weten over Het Andere Wonen Klimmen?