Het Andere Wonen Beek en Donk

Roger en Esther de Coster
Kapelstraat 31
5741 CB  Beek en Donk

Telefoon 06 532 423 46
E-mail beekendonk@hetanderewonen.nl
Website www.hetanderewonenbeekendonk.nl

Opening februari 2024

Algemeen

Het Andere Wonen Beek en Donk is gevestigd in de voormalige Leonarduskerk en bestaat uit 21 zorgappartementen en heeft nog 5 appartementen in de voormalige pastorie. Het is gevestigd in hart van het Brabantse Beek en Donk en heeft een betrokken dorpsgemeenschap.

Appartementen

De vestiging van Het Andere Wonen Beek en Donk opent in februari 2024 haar deuren. Onze vestiging wordt door zorgondernemers gerund. De bewoners huren de volwaardige appartementen met zorg van Het Andere Wonen Beek en Donk. Alle 26 appartementen zijn voorzien van domotica (techniek in de zorg). Hierdoor bieden we bewoners met geheugenproblemen ook een veilige woonsituatie.

Diensten

Naast zorg op maat bieden de zorgondernemers van Het Andere Wonen Beek en Donk diverse diensten, activiteiten en services aan die men naar eigen behoefte en onder eigen regie af kan nemen. De basis is dat zij zelfstandig of met hun partner kunnen blijven wonen in Beek en Donk, ondanks dat zij zorg nodig hebben. Zij blijven zo in hun eigen vertrouwde omgeving en kunnen van hun eigen sociale netwerk gebruik blijven maken. Dit kan zijn in de eigen woning of in de gemeenschappelijke ruimte.

Wilt u wonen in deze woonvorm?

Kijk dan op de website van Het Andere wonen Beek en Donk voor de mogelijkheden. De zorgondernemers kijken graag met u naar de mogelijkheden.

Meer weten over Het Andere Wonen Beek en Donk?