Het Andere Wonen ook in Leeuwarden

Ook in Leeuwarden krijgen ze een vestiging van Het Andere Wonen. Zorgondernemers Martha Rauwerda en Henk Ketting zullen deze vestiging Het Andere Wonen Leeuwarden gaan runnen. Zij gaan zelf ook in het woonzorgcomplex wonen. Dit zorgt ervoor dat er 24/7 zorg is.

Noordvliet 37 nieuwe bestemming

Noordvliet 37 in Leeuwarden is nu nog een leeg gebouw, maar komend jaar wordt het pand verbouwd. Estea Captial maakt de volwaardige appartement zorggeschikt en toekomstbestendig. Voorzien van domotica (techniek in de zorg) wordt het woonzorgcomplex klaar gemaakt voor de nieuwe bewoners met dementie of een ander soortige zorgvraag. Bewoners huren deze volwaardige appartementen met zorg van Het Andere Wonen Leeuwarden.

Ook in de provincie Friesland

Het Andere Wonen heeft al meerdere vestigingen in Brabant en is ook aan het uitbreiden in provincie Limburg en vanaf volgend jaar dus ook in de provincie Leeuwarden. Noordvliet 37 wordt een kleinschalig woonproject geclusterd wonen in de wijk. Hier biedt Het Andere Wonen de bewoners zorg op maat en andere servicegerichte dienstverlening. De bewoner behoudt zelf de regie en kunnen zelfstandig blijven wonen in hun eigen vertrouwde omgeving. Ook als echtpaar kunt u hier komen wonen.

In totaal zullen er 20 appartementen gerealiseerd worden op Noordvliet 37. Meer weten? Lees dan de nieuwsbrief.

Het Andere Wonen Leeuwarden