Het Andere Wonen Landgraaf

Connie Wintjens en Patricia Marmaras
Wendelstraat 16
6372VW  Landgraaf

Telefoon: 06 – 389 517 54
E-mail: landgraaf@hetanderewonen.nl

Opening 2024

Algemeen

Het Andere Wonen Landgraaf in Landgraaf bestaat uit 23 appartementen geclusterd wonen.  Het Andere Wonen Landgraaf wordt gerealiseerd aan De Wendelstraat 16 in Landgraaf.

Appartementen

We verwachten deze vestiging van Het Andere Wonen in 2024 te openen. De vestiging wordt door zorgondernemers gerund. Zij wonen samen met de bewoners in deze woonzorglocatie, zodat we 24/7 zorg kunnen waarborgen. De bewoners huren de volwaardige appartementen met zorg van Het Andere Wonen Landgraaf. Alle 23 appartementen zijn voorzien van domotica (techniek in de zorg). Hierdoor bieden we bewoners met geheugenproblemen ook een veilige woonsituatie.

Diensten

Naast zorg op maat bieden de zorgondernemers van Het Andere Wonen Landgraaf diverse diensten, activiteiten en services aan die men naar eigen behoefte en onder eigen regie af kan nemen. De basis is dat zij zelfstandig of met hun partner kunnen blijven wonen in Landgraaf, ondanks dat zij zorg nodig hebben. Zij blijven zo in hun eigen vertrouwde omgeving en kunnen van hun eigen sociale netwerk gebruik blijven maken. Dit kan zijn in de eigen woning of in de gemeenschappelijke ruimte.

Wilt u wonen in deze woonvorm?
Kijk dan op de website van Het Andere Wonen voor de mogelijkheden. De zorgondernemers kijken graag met u naar de mogelijkheden van geclusterd wonen in de wijk.

Meer weten over Het Andere Wonen Landgraaf?