Het Andere Wonen Beek en Donk

Beek en Donk

Opening 2023

Algemeen

Het Andere Wonen Beek en Donk in Beek en Donk bestaat uit 21 appartementen geclusterd wonen.  Het Andere Wonen Beek & Donk wordt gerealiseerd in een kerk in het Brabantse Dorpje.

Appartementen

We verwachten deze vestiging van Het Andere Wonen in 2023 te openen. De vestiging wordt door zorgondernemers gerund. Zij wonen samen met de bewoners in deze woonzorglocatie, zodat we 24/7 zorg kunnen waarborgen. De bewoners huren de volwaardige appartementen met zorg van Het Andere Wonen Beek en Donk. Alle 21 appartementen zijn voorzien van domotica (techniek in de zorg). Hierdoor bieden we bewoners met geheugenproblemen ook een veilige woonsituatie.

Diensten

Naast zorg op maat bieden de zorgondernemers van Het Andere Wonen Beek en Donk diverse diensten, activiteiten en services aan die men naar eigen behoefte en onder eigen regie af kan nemen. De basis is dat zij zelfstandig of met hun partner kunnen blijven wonen in Beek en Donk, ondanks dat zij zorg nodig hebben. Zij blijven zo in hun eigen vertrouwde omgeving en kunnen van hun eigen sociale netwerk gebruik blijven maken. Dit kan zijn in de eigen woning of in de gemeenschappelijke ruimte.

Wilt u wonen in deze woonvorm?
Kijk dan op de website van Het Andere Wonen voor de mogelijkheden. De zorgondernemers kijken graag met u naar de mogelijkheden van geclusterd wonen in de wijk.

Meer weten over Het Andere Wonen Beek en Donk?